Brick Lane og halvhøje hæle fra Vagabond

Mine favoritter fra Mr Porter x Gucci – designsamarbejdet lander på torsdag

Da det tidligere på foråret blev annonceret, at Gucci og Mr. Porter skulle kreere en kollektion sammen, skrev jeg:

»For mange mænd er Mr. Porter stedet, hvor der handles nye sager hjem til garderoben. Og den position, kombineret med den stadige vanvidshype, der florerer omkring Alessandro Micheles Gucci, kan uden tvivl kun kulminere i noget vildt. Måske endda et af årets stærkeste collabs??«.

skaermbillede-2017-04-10-kl-08-42-45

Nu er billederne af hele kollektionen, som består af 43 pieces, landet, blot 3 dage før kollektionen bliver lanceret. Og her får vi endnu en gang en indikation om, hvorvidt samarbejdet kan markere sig i blandt årets bedste. Kollektionen sværger til Micheles karakteristiske designsunivers og signaturitems, hvilket er en styrke i sig selv. Igen er vi vidne til en maksimalistisk magtdemonstration. Kollektionen brillerer særligt på underdelene og skoene, og så er der bestemt også en række stærke blazere imellem. Ja, havde jeg råd, ville jeg shoppe en stor del af kollektionen.

Men hvorvidt det bliver et af årets bedste er stadig for tidligt at spå om, men i hvert fald er det et stærkt udspil og når Michele er afsender, så skal det nok ramme hypebarometrets top.

Se mine favoritter nedenfor og alle 43 items her.Kollektionen lander hos Mr Porter på torsdag.
1620-4 1620-3 1020-9  1020-7 1020-6 1020-5 1020-4 1020-3 1020-2 1620-2 1620

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brick Lane og halvhøje hæle fra Vagabond