Mine favoritter fra Mr Porter x Gucci - designsamarbejdet lander på torsdag

VIND MINE SOLBRILLER FRA PREGO

Sponsoreret af Prego 

Yes, yes, yes. Foråret er definitivt slået igennem. Det faktum behager enhver med hang til at rocke solbriller så snart muligheden byder sig. Jeg er én af dem (det kan nok heller ikke komme som en stor overraskelse, hvis du scroller igennem min Instagram).

I år stikker solbrillemoden i adskillige retninger. Den inkarnerede modekerne har ladet sin kærlighed falde over den “hurtige” brille. Vi har også set mange bud på briller med farvede, psykodeliske glas. Og ja, så er der naturligvis alverdens runde og firkantede silhuetter, som ofte bevæger sig i den mere klassiske og nedtonede ende af skalaen.

img_3839

Når jeg vælger mine solbriller, har jeg altid tendens til at gå med de tidløse klassikere, som jeg ved er aktuelle sæson efter sæson. Og derfor glæder det mig at annoncere mit samarbejde med det danske brillemærke Pregoder rent æstetisk altid er galante for at bevæge sig i et tidløst univers, der samtidig trækker på mærkets 50-årige historie.

For at fejre, at det langt om længe er blevet sæson for solbriller, har jeg stylet et look, som tager udgangspunkt i mine favoritshades fra Pregos nye kollektion. Det er i øvrigt en kollektion, der er udarbejdet i samarbejde med racerkøreren Tom Kristensen, som Prego har samarbejdet med igennem flere sæsoner. Kollektionen sværger til subtile, lækre og tekniske detaljer, udsøgte materialer og solglas af højeste kvalitet.

I forbindelse med SS17-kollektionen har Tom K udarbejdet fem nye styles i to forskellige farvevarianter i samarbjede med Prego.

img_3830
Men ja, for at vende tilbage til mine favoritter, er jeg gået for TK2403modellen, som koster 1499,-. Med sit enkle, firkantede frame med subtile detaljer, samt det brune halvgennemsigtige glas og stellet i carbon, har jeg fundet en model, som også er aktuel om flere år. Dem har jeg stylet med en M65-inspireret jakke, en oversized skjorte og mine favoritsneakers fra designsamarbejdet mellem Kim Jones og Nike.

DU KAN VINDE ET PAR SOLBRILLER FRA PREGO

Sammen med Prego, har jeg ligeledes fået lov at udlodde et par solbriller i samme style, som dem jeg bærer. Det kan du læse meget mere om på min Instagram, hvor du ved at følge to simple step kan deltage i konkurrencen:

– Kommenter mit billede ved at tagge en ven.
– Følg @pregoeyewear.

Sæt i gang! Og ja, skulle du ikke være i blandt de heldige vindere, kan du naturligvis shoppe hele kollektionen her.

img_3828 img_3833 img_3818

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter fra Mr Porter x Gucci - designsamarbejdet lander på torsdag