VIND MINE SOLBRILLER FRA PREGO

DOXAs sommerkollektion er landet – bliv løberutens skarpest klædte

Der er gode nyheder til dig, som vil være den mest stilfulde løber på løberuten. DOXA har netop landet mærkets nyeste kollektion, og den slår endnu en gang et slag for løbetøj, der både stil – og kvalitetsmæssigt sætter baren meget højt. Ja, som jeg tidligere har skrevet, fusionerer DOXA moden og sporten på fornemmeste vis.

DOXA, der har John Hansen som kreativ styrmand, skruer op for de printede detaljer i den nye sommerkollektion, hvor “Metal Health Club”-printet, som du måske allerede har set florere på sociale medier, er gennemgående på flere af kollektionens pieces. 

Kollektionen byder også på den sejeste underspillede camouflage, og til de ekstra hurtige løbere er det essentielle race kit også at finde ved de korte split shorts og løbetrøjer uden ærmer.

doxa_summer_17_7

Udover at byde på veldesignet løbetøj, så er du samtidig med til at investere i et godt projekt, hvis du shopper DOXA. Siden etableringen har DOXA arbejdet tæt sammen med den svenske velgørenheds organisation Global Relations, som står bag The Kenswed Academy i Nairobi – Kenya. Her får 200 elever årligt en betalt uddannelse, som skal ses som alternativet til en tilværelse i slummen. Blandt skolens elever findes også internationale løbetalenter og netop disse unge bærer det danske brands løbetøj under deres daglige træninger rundt i Ngong Hills. Skolens hurtigste dreng rangerer i øjeblikket blandt Kenyas hurtigste i hans aldersklasse og er udtaget til ungdomsverdensmesterskaberne senere på sommeren.

Så ja, vi har ikke bare at gøre med stærkt tøj, men også et særdeles stærkt projekt. Jeg er fan, og du kan købe kollektionen på DOXAs egen shop eller hos blandt andre STØY

doxa_summer_17_8doxa_summer_17_9
doxa_summer_17_4 doxa_summer_17_3

2 kommentarer

  • I got this web page from my buddy who shared with me on the topic of this web page and now this time
    I am visiting this web site and reading very informative content here.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this web site is really pleasant.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND MINE SOLBRILLER FRA PREGO