Sommerens 9 sejeste denimjakker

Derfor er Gucci modeverdenens hotteste mærke

Gucci er modebranchens vigtigste mærke lige nu. Det postulat tør jeg godt slynge ud. Og netop luksushusets position i modebilledet har jeg kommenteret på på Soundvenue i denne uge. Her skriver jeg om den nye æra som designerens Alessandro Michele har igangsat:

»Alessandro Micheles Gucci-kreationer har været allestedsnærværende i det internationale modelandskab, siden designeren overtog posten som kreativ direktør i det traditionsrige modehus i 2015 efter Frida Giannini«.

http-s3-eu-west-1-amazonaws-com-fthtsi-assets-production-ez-images-0-7-5-9-959570-1-eng-gb-main_c58d475e-a08f-4c5f-9808-5be1074221a1hoddie-trench-coat-gucci

Gucci-designerens Alessandro Michele

»At beskrive hans æstetik er komplekst, mest fordi den er så omfangsrig. Men skal man indkapsle hans kreative kunnen med ét ord, så bliver frygtløshed ved med at være det, der vender tilbage til mig. Designeren har givet modebranchens hang til minimalisme en forløsende fuckfinger ved at introducere den maksimalistiske stil, der bare sprudler af glæde, imens den samtidig skubber til grænser for forståelsen af, hvad god stil er… eller i hvert fald kan være«.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker det stadig “nye” Gucci, og du kan læse hele min kommentar om den “nye” æra i det italienske modehus lige her på Soundvenue.

skaermbillede-2017-05-21-kl-16-06-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens 9 sejeste denimjakker