Derfor er Gucci modeverdenens hotteste mærke

Jeg var med Dr. Martens i London til lanceringen af AW17-kampagnen – få et kig bag kulissen

Der er ingen hemmelighed, at jeg igennem mange år har haft lidt af et kærlighedsforhold til det ikoniske Dr. Martens-brand. Og ja, her kan man vitterligt tale om et ikonisk mærke, der har en historik ud over det sædvanlige!

For mig er det særligt mærkets brogue-model, der igennem flere år har været min go-to sko, og derfor var jeg selvfølgelig også ovenud begejstret, da jeg blev inviteret et smut til London i sidste uge i forbindelse med mærkets globale lancering af AW17-kampagnen ‘Worn Different’.

img_3923

Kampagnelanceringen fandt sted i Shoreditch. Lokationen var rå og industriel – helt i den rette Dr. Martens ånd, og da vi trådte ind i lokalerne, blev vi mødt af et nøgent lokale, der kun var oplyst af vægge med de nye kampagnevideoer rullende henover – en kampagnevideo, der er sprængfyldt med vidt forskellige personligheder.

img_3744

Som nævnt ovenfor er mærkets AW17-kampagne døbt ‘Worn Different’, netop for at understrege den alsidighed som Dr. Martens er kendt for. Alle kan bære Dr. Martens, hvad end man er til punk eller polerede jakkesæt. Og det faktum formåede Dr. Martens  at indkapsle den dag i Shoreditch. Alle inviterede blev iført et par 1460-støvler, hvilket virkelig understregede Dr. Martens-mærkets alsidighed.

Og det så sejt ud, skal jeg hilse at sige – bare se billedet herunder, hvor vi fik lov at imitere det officielle kampagnebillede.

img_3924

Efter den officielle velkomst og kampagnepræsentation bød Dr. Martens op til workshops, hvor jeg sammen med den resterende del af den internationale presse fik lov at få et indblik i proceduren bag produktionen af skoene og støvlerne. En produktion, der stadig tildels er baseret i England.

Vi fik lov at vende plader med den anerkendte London-DJ DJ OneMan og så nærmere på AW17-kollektionen, som blandt andet byder på masser af camo-print. Vi fik lov at genskabe kampagnebillederne fra kampagnen, hvilket blev efterfulgt af luksuriøs middag i de rå, industrielle rammer.

Slutteligt festede vi i flagskibsbutikken i Camden, hvor jeg også lod mig forelske i Dr.Martens designsamarbejde med Vetements, der er udstyret med det letgenkendelige Border Line tryk på hælene.

Du kan se meget mere fra min tur herunder, og naturligvis shoppe din Dr. Martens her.

img_3794 img_3764 img_3750 img_3779 img_3771 img_3761 img_3772

img_3756

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er Gucci modeverdenens hotteste mærke