Jeg var med Dr. Martens i London til lanceringen af AW17-kampagnen - få et kig bag kulissen

Raf Simons og adidas Originals præsenterer årets (måske) sejeste sneakers

Indrømmet…. hver gang Raf Simons og adidas Orginals præsenterer ny sneakerkollektion sammen, bliver jeg næsten blæst bagover af lykke. Jeg elsker de to parters alliance, og AW17-kollektionen er ingen undtagelse. De første billeder af kollektionen, der lander på den anden side af sommeren, er netop sluppet løs. Og igen er det særligt mærkernes Ozweego-model, der denne gang er i en color blocking version i henholdsvis sort/rød og hvid/guld/sort, som jeg får det vildt over. Er det en af årets sejeste sneakers? Tjaaaaa. I hvert fald i min optik.

Sammen introducerer de også en ny runner-model, der faktisk er ret svedig, ligesom Stan Smith-modellen naturligvis også har fået en tur i Rafs designmaskineri.

Kollektionen lander efter sommer. Jeg glæder mig.

http-hypebeast-com-image-2017-05-raf-simons-adidas-2017-fall-winter-2
http-hypebeast-com-image-2017-05-raf-simons-adidas-2017-fall-winter-5 http-hypebeast-com-image-2017-05-raf-simons-adidas-2017-fall-winter-3 http-hypebeast-com-image-2017-05-raf-simons-adidas-2017-fall-winter-4  http-hypebeast-com-image-2017-05-raf-simons-adidas-2017-fall-winter-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var med Dr. Martens i London til lanceringen af AW17-kampagnen - få et kig bag kulissen