Raf Simons og adidas Originals præsenterer årets (måske) sejeste sneakers

Stifteren af Armoire d’homme skifter kurs – introducerer sur le chemin

Den norskfødte designer Kjetil Aas har begejstret mange med mærket Armoire officielle, herunder Armoire d’homme, som han lancerede i 2012. Mærkets fokus på kvalitet og en konsekvent minimalistisk æstetik samt designerens evne til at kredse om essentials var også en approach, der hurtigt gjorde Armoire d’homme til et af mine favoritbrands herhjemme.

I vinteren 17 måtte Kjetil Aas dog desværre meddele, at han valgte at sætte mærket på pause.

photo-cred_laura-stamer

Men allerede nu er der gode nyheder fra den norske designer. I samarbejde med nye partnere lancerer han et nyt koncept- sur le chemin. Med sur le chemin ønsker han at bidrage til en mere langsom udvikling inden for modebranchen, hvor fokus er på de enkelte produkter frem for den traditionelle måde at udvikle kollektioner på.

»Med sur le chemin viderefører jeg arven fra Armoire officielle og går ind til kernen af mine værdier. Jeg vælger at sætte fokus på den kreative udvikling, og skaber rum til at spille ind med nye samarbejder, der beriger kreativiteten. For mig handler det grundlæggende om at gøre tingene på en måde som føles rigtig og som samtidig gør mig glad«, fortæller han.

photo-cred_sascha-oda_5

sur le chemin åbner i de kendte, smukke omgivelser i Lille Kirkestræde 3 i København, med butik og designstudio, som vil være åbent fra i morgen. Her vil produkter fra Armoire officielle stadig være at finde i butikken, men sammen med nye produkter fra sur le chemin. Udover det vil der være tøj fra mærker som Olsen Clothing og Woron. Og samtidig livstilsprodukter som læder tilbehør fra danske Leather Projects, sæbe og parfume fra Frama Copenhagen og udvalgte bøger og magasiner fra for eksempel Kinfolk og Space Magazine.

Dejligt at have Kjetil Aas tilbage med et nye, spændende projekt!

photo-cred_sascha-oda_1 photo-cred_sascha-oda_3photo-cred_sascha-oda_7 photo-cred_sascha-oda_8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raf Simons og adidas Originals præsenterer årets (måske) sejeste sneakers