Stifteren af Armoire d'homme skifter kurs - introducerer sur le chemin

Trendsales er en god idé: 3 gode grunde

Der er efterhånden gået en måned siden jeg indledte mit samarbejde med Trendsales, som skal sætte fokus på secondhand. Og jeg skal love for, at det har været en succes indtil videre. En stor del af de garderobeskatte – blandt andet flere Gant Rugger suits, COMME des GARCONS sneakers og en Acne Studios Cap – som jeg satte til salg, blev solgt lynhurtigt.

Derfor har jeg allerede nu opdateret min Trendsales-profil med en række nye, stærke varer, som du kan tjekke ud. Men dem vender vi tilbage til senere.

trendsales-2

Du kan købe mine Gosha Rubchinskiy x Fila sko her

Først vil jeg nemlig gerne sætte fokus på, hvorfor Trendsales er så god en idé. Det har nemlig været en glædelig overraskelse at komme igang med salgsplatformen igen – altså som sælger. For det er jo ingen hemmelighed, at jeg igennem flere år har gjort mange af mine sneaker-kup derinde. Anyways, udover at kunne finde mange stærke varer som køber derinde, så er der også adskillige fordele forbundet med at være sælger. Lad os tage et kig på de 3, som står mest ud hos mig.

1. Det er nemt…… Ja, først og fremmest er det sgu nemt at sælge sine ting på Trendsales. Og for mig er det i hvert fald alfa og omega. Der skal faktisk ikke så meget til. Tag et par gode billeder af det, du vil sælge. Skriv en kort tekst. Og boooooom. Dine ting er online og klar til salg. Og for at det ikke skal være løgn, så gør Trendsales nye app det endnu nemmere at oprette annoncer. Det kan nemlig klares direkte fra telefonen og imens du er på farten.

victorjones1909

Lignende COMME des GARCONS jakke er til salg her


2. Tingene hænger alligevel i garderoben. 
Du har med garanti tøj hængende i garderoben, som du ikke længere bruger. Det har jeg i hvert fald. Så hvorfor ikke bare sætte det til salg? Nuvel…. Jeg ved godt, at det ikke er alle ting, som bliver solgt med det samme. Men hey, det kan jo ligeså godt være til salg på Trendsales imens det alligevel hænger i garderoben.  

3. Du tjener penge og andre får glæde af dine items… En ret god kombi, ik? Det synes jeg i hvert fald. Giv dit tøj nyt liv! For eksempel har jeg solgt to jakkesæt fra Gant Rugger, som jeg holder meget af, men som desværre ikke passede mere. Dem kunne jeg så tjene en skilling på, imens køberen fik nye, gode sager i sin garderobe, som han blev vildt glad for!

trendsales-3

Her er et af Gant Rugger-jakkesættene som jeg solgte

Og nu tilbage til de nye ting, som jeg har sat til salg. Lige nu sælger jeg nemlig både en lækker coachjakke fra COMME des GARCONS. Til fødderne er der sneakers og lædersko fra både Gosha Rubchinskiy, Dr. Martens og NIKE. Der er en Wood Wood jakke og meget mere.

Hop forbi min Trendsales her, eller klik dig ind via mine links nedenfor.

trendsales-flatlay-3

Køb mine Gosha Rubchinskiy sko her

52612916-3-jpg

Nike Talaria Mid

52612880-jpg

Dr. Martens Made In England

52612983-jpg

Wood Wood Jakke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stifteren af Armoire d'homme skifter kurs - introducerer sur le chemin