Trendsales er en god idé: 3 gode grunde

Hvad med en tee fra Supreme og Michael Jackson? – kollektionen lander i dag

Nuvel…. Hypen er enorm hver evig eneste torsdag, når Supreme sender et nyt drop på gaden. Men jeg tror alligevel at dagens drop får hypebarometret til at ramme dets absolutte maximum. Ditto når kollektionen havner hos resellerne, naturligvis. Capsule kollektionen er nemlig en hyldest til et ikon af dimensioner. Jeg taler selvfølgelig om Michael (FUCKING!) Jackson. The King of Pop.

skaermbillede-2017-05-25-kl-08-16-32

For et par uger siden teasede Supreme allerede kollektionen i Grind Magazine, men nu er alle billeder altså landet – få timer forud for at kollektionen sættes til salg. Kollektionen byder på et portrætbillede fra kongens ikoniske ‘Billie Jean’ video og byder på henholdsvis hoodies, t-shirts i adskillige farver, kortærmede arbejdsskjorter og et skateboard.

Og jeg må bare sige, at jeg seriøst gerne ville have fingrene i hver og en af de t-shirts. Tendensen denne sommer, når det kommer til t-shirts, står på farver, og det rammer Supreme spot on med dem her.

Vær klar kl. 12.00 i dag hos Supreme, men ja, det kræver sgu nok en bot, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at shoppe et item med King of Pop portrætteret. Good luck.

supreme-michael-jackson-release-date-07-1200x615 supreme-michael-jackson-release-date-06-1163x800 supreme-michael-jackson-release-date-05-784x800 supreme-michael-jackson-release-date-04-1200x425 supreme-michael-jackson-release-date-03-630x800 supreme-michael-jackson-release-date-02-533x800

supreme-michael-jackson-release-date-10-566x800

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendsales er en god idé: 3 gode grunde