Her er efterårssæsonens tekniske Y-3 sneakers, du kan forudbestille allerede nu

Det har altid været teknisk og sort når Yohji Yamamoto møder adidas Orignals i deres fælles Y-3 kollaboration. Det er naturligvis også tilfældet for efterår-og vinterkollektionen, der netop har ramt nettet.

Kollektionen byder på masser af nylon, eksperimentelle udtryk og en teknisk opdatering af flere adidas klassikere som Stan Smith. Men naturligvis byder kollektionen også på blandt andet Qasa High-modellen, der utvivlsomt er den mest succesrige imellem de to parter. Og ja, selv om sort er go-to farven for Yohji, kan kollektionen også mere end det. Der kommer også en høj og lav fortolkning af Superstar-silhuetten i hvid, og så har én af modellerne fået en iøjnefaldende grøn sål. Og det er faktisk en sneakers, som jeg har høje forventninger til. Den er virkelig svedig, ligesom flere af de andre sneakers også er. Bliver man nogensinde træt af Qasa High for eksempel? Ikke mig.

Kollektionen kan allerede nu forudbestilles hos vrnts, hvis du vil være sikker på at coppe den rigtige model. Sneaker-kollektionen lanceres d. 30 september.

y3-fw17-preorder-06

y3-fw17-preorder-05

y3-fw17-preorder-09 y3-fw17-preorder-10 y3-fw17-preorder-01 y3-fw17-preorder-03   y3-fw17-preorder-07 y3-fw17-preorder-08

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A med svenske A Day's March: »Hvis nogen fortalte mig, at vi er en clean og opdateret version af Ralph Lauren, ville jeg blive glad«