I dag får du 20 % på alt på ASOS (!) - 4 sommervenlige skjorter

Modeslave i Malmø til stock sale i Trés Bien

Jeg kryber til korset og indrømmer, at jeg er en modeslave af dimensioner. Det er der nok ikke noget overraskende i, eftersom jeg på daglig basis blogger løs om modens foranderlige univers. Alligevel satte min tur til Malmø i fredags tingene lidt i relief. I hvert fald for mig selv.

Trés Bien, en af de dopeste shops i Europas, bød  nemlig på stock sale, hvor de solgte ud af tidligere års kollektioner fra mærker som Comme Des Garcons Homme Plus, JW Anderson, Maison Margiela, Lanvin, Raf Simons og mange flere. Og hvad gør jeg, da jeg ser eventen på Facebook? Jeg beslutter mig selvfølgelig for at tage afsted mod Malmø. Vel at mærke med morgentoget kl. 05.45 fra Kbh for at være til åbningen i Trés Bien kl. 07.00.

Anyways, selv om det fik mig til at indse, hvor stor en modeslave jeg er, var turen det hele værd. Fuck ja, også selv om jeg ikke kunne følge trop med de kids, der naturligvis havde overnattet foran butikken for at sikre sig de bedste køb.

Men ja, trods min lidt senere ankomst coppede jeg to svedige jakker fra henholdsvis JW Anderson og Comme des Garcons Homme Plus. Kunne de være bedre? Modeslave… ja! Men fandeme også to items rigere, der pryder i min garderobe. Haha.

Jakke: Armoire d’Homme (tjek sur le chemin) // Tee: Asket // Solbriller: Sun Buddies // Bukser: Acne Studios // Sneakers: German Army Trainers, Broadway & Sons 

img_4084img_4100

Dagens fund, Comme des Garcons og J.W.ANDERSON

img_4062

Sol over Malmø

img_4089

Tilbage i Kbh i solen med et glas vin Ved Stranden 10.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag får du 20 % på alt på ASOS (!) - 4 sommervenlige skjorter