Modeslave i Malmø til stock sale i Trés Bien

Gucci brillerede igen – da mærket viste sin Resort 2018 kollektion

For en uge siden skrev jeg om, hvorfor alle elsker Gucci. I går blev jeg endnu en gang selv mindet om hvorfor Gucci er så dope. Alessandro Michelle, Guccis kreative direktør, er nemlig et geni, når han vender op og ned på forståelsen af luksusmode.

Lokationen for præsentationen af mærkets Resort 2018-kollektion igår var Firenze, og her refererede designeren gentagende gange til kopikulturen omkring luksusmoden ved at sende selvironiske budskaber ned af catwalken som eksempelvis “Guccy”.

gucci-cruise-18-florence-alessandro-michele-1496134920

Kollektionen fortsatte samtidig den heftige leg med farver, mønstre og broderier, og så præsenterede Michele også en Gucci Runner-sneaker, der fik adskillige sneakerssites til at gå amok. Og ja, hele 116 indgange blev det til. Og vi snakker altså en Resort-kollektion (mellemkollektion) mellem de store SS og AW-kollektioner, som vises under modeugerne. Kreativiteten vil bare ingen ende tage for Michele.

Se mine favoritter fra kollektionen nedenfor.

_guc2644 _guc1651 _guc1557 _guc1268 _guc0952 _guc0891 _guc0744 _guc0688 _guc0580 _guc0540 _guc0501 _guc0456 _guc0068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeslave i Malmø til stock sale i Trés Bien