Gucci brillerede igen - da mærket viste sin Resort 2018 kollektion

Nike hylder inklusion og diversitet med BETRUE kollektion – lander i dag

Endnu en gang er Nike klar med mærkets BETRUE-kollektion, der hylder LGBTQ-fællelsskabet , som støtter inklusion, inddragelsen af fællesskabet, og som ikke mindst minder folk om at være tro mod sig selv.

Det stærke BETRUE-initivativ blev første gang stablet på benene af Nike-medarbejdere i 2012 for, på en personlig måde, at hylde PRIDE-måneden. Og med initiativet er Nike på en mission om at give lige adgang til sport for alle – uanset seksualitet.

skaermbillede-2017-06-01-kl-09-00-28

Selve BETRUE-kollektionen byder på både tøj og sneakers, der naturligvis kommer i regnbuens farver og andre fremtrædende symboler for pride.

»Nøglen for os var at skabe noget som folk kunne forene sig omkring for at vise deres støtte til LGBTQ-atleter«, fortæller Robert Goman, LBGT Network Leader hos Nike.

nike-be-true-2017-07

I blandt kollektionens sneakers er blandt andet en ny version af Vapormax, der denne gang har fået et helt crazy udtryk med de regnbuefarvede puder. Hvor svedig er den lige?

Og ja, den ikoniske Nike Cortez-silhuet er også på programmet. Den er blandt andet udstyret “BEEN TRUE” skrevet på sålen, hvilket understreger Nike’s langvarige engagement i lighed for alle.

Det stærke Nike-initiativ kan blandt andet købes på Nike.com/sneakers fra i dag.

nike-be-true-2017-03nike-be-true-2017-05nike-be-true-2017-06 nike-be-true-2017-02 nike-be-true-2017-04nike-be-true-2017-08

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci brillerede igen - da mærket viste sin Resort 2018 kollektion