Nike hylder inklusion og diversitet med BETRUE kollektion - lander i dag

Rezet møder igen Soulland i nyt collab – skjorter, t-shirts og svedige sneakers i pink

Soulland og Rezet Store gjorde det sidste år, da de fejrede Rezets 5 års jubilæum.  Nu er parterne igen klar til at krydse klinger, og sammen lancerer de en ny, stærk caspule kollektion

Nøgleordet denne gang er; PINK. I hvert fald langt hen ad vejen. Farven går nemlig igen flere steder i kollektionen, som byder på både t-shirts, sneakers og skjorter. Og for at gøre designsamarbejdet lidt ekstra lækkert, har Rezet og Soulland udviklet et helt nyt materiale med hjælp fra det franske væveri Deveaux. Et materiale, der både går igen som overdel på de to sneakers, ligesom det pryder skjorterne.

soullandxrezet2-759x506soullandxrezet4-759x506

Særligt de tre pink items – t-shirt, sneakers og skjorte – har allerede vundet mit hjerte, og det kan utvivlsomt blive sommerens helt essentielle go to-items.

Rezet x Soulland-kollektionen lanceres lørdag d. 10 juni og vil kunne shoppes i både Rezets og Soullands butikker, ligesom kollektionen også vil ramme udvalgte forhandlere. Og lur mig om ikke Rezet og Soulland byder på kolde øl i sommervarmen i forbindelse med lanceringen i næste weekend? Jeg tror det, så sæt et stort, fedt kryds i kalenderen og hold øje med Facebook.

soullandxrezet6-759x506
soullandxrezet5-759x506
soullandxrezet7-759x506 soullandxrezet3-759x506

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike hylder inklusion og diversitet med BETRUE kollektion - lander i dag