adidas fejrer også Pride-måneden med 4 nye sneakers

Converse og Carhartt WIP har begået 3 versioner af 70s-modellen

De udkom igår. Men du skal selvfølgelig ikke snydes for dem, hvis de altså er gået din næse forbi. Jeg hentyder selvfølgelig til Converses collab med Carhartt WIP. De to brands har sammen begået deres første collab, og resultatet, ja, det taler sit tydelige sprog. Det er super svedigt!

Converses ikoniske 70s-silhuet er blevet piftet op med Carhartt WIP’s workwear-DNA. Og ja, 70s silhuetten har altid stået som en af mine favoritsneakers, så denne nyhed er selvfølgelig yderst kærkommen.

»Converse x Carhart WIP hylder to mærker, der har en kulturel historie, hvilket særligt skyldes mærkernes tidløse klassikere«, skriver de to brands i en pressemeddelse, og det kunne man jo ikke være mere enig i.

Ca. 899 kroner koster de tre sneakers, og de kan shoppes lige her hos Caliroots.

converse-carhartt-wip-chuck-taylor-all-star-70-ox-01-1200x800converse-carhartt-wip-chuck-taylor-all-star-70-ox-03-1200x800 converse-carhartt-wip-chuck-taylor-all-star-70-ox-02-1200x800  converse-carhartt-wip-chuck-taylor-all-star-70-ox-04-1200x800

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

adidas fejrer også Pride-måneden med 4 nye sneakers