Sælger modeshowet kun en drøm? - Vetements statuerer eksempel og dropper modeshowet... i hvert fald for nu

Shoe The Bear kreerer skarpe Chelsea Boots – Få 20% på dit næste køb

Indlægget er IKKE sponsoreret, men skoene er sponsoreret af Shoe The Bear

Min passion for sneakers er eskaleret seriøst de seneste par år. Men selv om sneakeren fylder næsten udsædvanligt meget i min garderobe, hvor jeg blandt andet har dedikeret en hel væg til mine favoritter, har jeg stadig en enorm forkærlighed for den tidløse Chelsea-støvle. Sæson efter sæson formår den nemlig at være drønaktuel uden for alvor at skifte udtryk.

img_4030

Med sæsonen in mente, er det særligt Chelsea-støvlen i lys ruskind, jeg har som min go-to. Og netop den style formår det danske skobrand Shoe The Bear at byde stærkt ind på. Det danske mærke, der har rødder tilbage til 2007, disker op med et seriøst støvleprogram, der gør sig ekstra stærkt bemærket på Chelsea-delen. Og det er uanset om man er til en ruskindsoverdel eller læderoverdel. En crepe-sål eller lædersål. Ja, mærket har alle varianter i kollektionsporteføljen – en portefølje, som naturligvis også tæller en række forskellige sneakers og sko som eksempelvis brogues. Du kan se dem alle her.

img_4018

Men ja, det er altså særligt mærkets varianter af Chelsea-støvlen, som jeg har kastet min kærlighed efter. Flere af dem bevæger sig lidt i samme æstetiske univers som man også ser hos eksempelvis Mark McNairy og Common Projects. Samtidig er kvaliteten fortræffelig, og så slår Shoe The Bear et slag for komforten, hvilket i særdeleshed indkapsles af den seje Crepe-sål som flere Chelsea-støvler er udstyret med.

Jeg er netop teamet op med det det skobrand om en Instagram-kampagne, hvor jeg netop sætter fokus på……surprise…… den lyse Chelsea-støvle med crepesål. Og det er resulteret i, at du kan få 20% på alle støvler og sneakers hos Shoe The Bear via netop min Instagram-kampagne. Det kan du se meget mere om på Instagram, men i grove træk lyder det som følger:

Hvad? Få 20% procent på alle sko, sneakers og støvler
Hvor? Shoe The Bear
Hvordan? Brug koden PREPPYBEAST20

Overshirt: A Day’s March // Tee: ASKET // Bukser: Legends // Støvler: Shoe The Bear
img_4022
img_4023

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger modeshowet kun en drøm? - Vetements statuerer eksempel og dropper modeshowet... i hvert fald for nu