Shoe The Bear kreerer skarpe Chelsea Boots - Få 20% på dit næste køb

Se Guccis nye ‘Luggage’ kollektion

Indrømmet. Min Gucci-kærlighed er pt en never ending story. Sådan tror jeg mange modenørder har det. Gucci fylder modenyhedsstrømmen, og det betyder at jeg kan blive ved med at prædike historier fra det Italienske luksushus. Senest har jeg både skrevet om mærkets Cruise-kollektion, som netop blevet vist i Firenze, og så har jeg sat fokus på min kommentar om, hvorfor Gucci har vundet kendissernes hjerter og må anses som modebranchens hotteste mærke lige nu.

Og nu fortsætter jeg altså. Gucci har nemlig afsløret en taskekollektion, der mildest talt er ON FIRE! Kollektionen tager afsæt i klassikere fra Gucci-arkiverne, men de er blevet piftet op med adskillige patches og broderier – helt i Alessandro Micheles ånd. Efter signende skulle ethvert patch været påsyet med hånden. Det betyder at ingen items er ens. De er derimod små unika-værker.

Taskerne er netop landet hos Gucci.

gucci-latest-luggage-collection-buy-online-01 gucci-latest-luggage-collection-buy-online-11 gucci-latest-luggage-collection-buy-online-09 gucci-latest-luggage-collection-buy-online-05 gucci-latest-luggage-collection-buy-online-04 gucci-latest-luggage-collection-buy-online-03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe The Bear kreerer skarpe Chelsea Boots - Få 20% på dit næste køb