Se Guccis nye 'Luggage' kollektion

Sok eller sneaker? Balenciaga fortsætter i hybridgenren med ny Speed Trainer

Hvis man har luret lidt på gadeplan under modeugerne de seneste sæsoner, har man nok bemærket den. Balenciagas halvfuturistiske sneaker, Speed Trainer, der rent æstetisk balancerer i grænselandet mellem en sok og sneaker. Den har vitterligt været en hypesucces af de helt store, når den har været repræsenteret i næsten alle street style-serier. Og successen har selvfølgelig også resulteret i en kopisag fra Zara. 

Nu fortsætter Balenciaga-designeren Demna Gvasalia så sin succes med endnu en version af sneakeren, og denne gang er den endnu mere sokkelignende i udtrykket med den ribbede overdel. Igen er Balenciaga også subtilt påtryk siden.

Jeg synes den fed, omend den er meget speciel. Så er du et hypebæst, er det bare med at komme efter den. Den har allerede ramt handlen og kan eksempelvis shoppes hos Bergdorf Goodman. Men ja, du skal grave dybt i lommerne, hvis du skal sikre dig sneakeren. Ca. 4000 kroner står de til. Stjæl bare mine penge, Balenciaga!

 

http-hypebeast-com-image-2017-06-balenciaga-ribbed-speed-trainer-low-001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Guccis nye 'Luggage' kollektion