Sok eller sneaker? Balenciaga fortsætter i hybridgenren med ny Speed Trainer

Raf Simons er kongen af menswear og womenswear – tager to titler ved CFDA Awards

I nat løb prisuddelingen CFDA Awards af stablen i New York, hvor den amerikanske modescene traditionen tro hyldede sig selv. Og her skrev Raf Simons historie. Som kun den anden designer i historien løb han nemlig med titlen som årets amerikanske menswear – og womenswear designer for sine første kollektioner som Calvin Klein-designer. Kollektionerne, som var på catwalken under designerens yderst anmelderoste AW17-show.

image

Kun én anden designer har før vundet titlerne som bedste menswear -og womenswear designer det samme år. Det var i 1993, da Calvin Klein selv sad ved designroret i det ikoniske modehus. Så skulle man overhovedet være et sekund i tvivl, tyder alt nu endnu mere på at Calvin Kleins revitalisering er igang.

Og man forstår godt, hvorfor Raf modtog hæderen igår. Designerens første kollektion for Calvin Klein er noget af det sejeste, der har ramt catwalken meget længe. Det er eksklusivt, anvendeligt, progressivt, men også med de helt rigtige referencer til arkiverne – både Calvin Kleins og Raf Simons egne.

Raf Simons er kongen af menswear …. og womenswear, hvis nogen skulle være i tvivl. Og ja, så gjorde han det faktisk også selv ret stilfuldt på den røde løber igår, da han rockede en oversize skjorte fra sin Raf Simons x Robert Mapplethorpe SS17-kollektion og bukser samt bikerstøvler fra – hvad der ligner – Calvin Kleins AW17-kollektion.

Den belgiske designers første kollektion for Calvin Klein lander meget snart.

skaermbillede-2017-06-06-kl-13-06-31* Billedet er fra Upscalehypes Instagram-profil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sok eller sneaker? Balenciaga fortsætter i hybridgenren med ny Speed Trainer