Raf Simons er kongen af menswear og womenswear - tager to titler ved CFDA Awards

Tokyo-drømmer med Jack & Jones

Sponsoreret af Jack & Jones

Det er igen blevet tid til at kaste lys over et look fra mit kontinuerlige samarbejde med Jack & Jones. Denne gang drømmer jeg mig en tur til Tokyo, imens jeg også har ekviperet mig i et look, der er tiltænkt de sommedage og- aftener, hvor den lette sommerjakke er uundgåelig.

skaermbillede-2017-06-06-kl-13-48-15

Jeg har allerede før kastet kærlighed efter Jack & Jones bud på souvenir-jakker denne sæson. Og med frygt for at gentage mig selv, ja, så gør jeg det igen. Det danske brand har nemlig formået at forene satin og broderier på en måde, så det går op i en højere enhed. Det ser dyrt ud, uden at være det.

Traditionen tro – fristes jeg til at sige – er jeg også gået for en hvid t-shirt. Ja, den er jeg glad for.  Benklæderne balancerer i hybridgenren mellem et par sweat – og suitpants. Og netop den hybridgenre formår Jack & Jones også at ramme stærkt med sommerens udvalg, hvor denne model blandt andet kan shoppes i en række forskellige farver.

Looket kan købes på Jack & Jones på Strøget, hos din lokale J&J-dealer eller online.

Jakke (lignende), 599 kroner  // Tee, 149 kroner // Bukser, 449 kroner

img_1828 img_1826 img_1847

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raf Simons er kongen af menswear og womenswear - tager to titler ved CFDA Awards