En weekend med NorthSide-festivalen nærmer sig

Ace & Tate åbner ny flagskibsbutik i København

Du har sikkert allerede bemærket det. Brillemarkedet er under omvæltning. At købe briller behøver ikke længere at være en dyr fornøjelse. Derimod skal brillen i langt højere grad ses som en tilgængelig accessory, der kan skiftes ud og leges med på samme måde som du gør med dine sneakers.

woutervandersarlowresI blandt frontløberne for den bevægelse er det hollandske brille- og solbrillemærke Ace & Tate, der igennem det seneste halve år har haft en pop up-butik i København. Og nu har mærket valgt at åbne sin første permanente butik i byen. Den er alt for fed, skulle jeg hilse og sige.

img_4175I onsdags besøgte jeg butikken for første gang i forbindelse med en pressemiddag i bedste La Dolce Vita-stil (La Dolce Vita er i øvrigt temaet for SS17-kollektionen). Her fik jeg naturligvis muligheden for at se nærmere på brillerne, men også den seje butik, som arkitektstudiet Spacon & X står bag. Indretningen er inspireret af den danske kunstner Franciska Clausen og står i de stærke pangfarvers tegn. Udover de mange markante farver i butikken, har Playtype ligeledes designet et neonskilt til butikkens væg, ligesom butikken også er fyldt med en række af de sejeste nicheprægede magasiner som i-D og Dazed, der helt tydeligt signalerer det hollandske mærkes baggrund og engagement i moderne kultur – både indenfor blandt andet mode og musik.

Så nu er det altså bare med at komme forbi butikken, hvis du er i København. Ace & Tate byder nemlig på en stærk æstetisk oplevelse og både optiske briller og solbriller til 998 kroner. Stærk pris, ik?

Du kan besøge på Ny Østergade i Kbh K, eller online på Ace & Tate.

kzme03lwdxih82d6bcshjonvbxektffybpzt9nay ma0snrgn346usk0gfu5qjqzzacdmrqom3grg4kgk

img_4173

Middagsbordet i den nye Ace & Tates-butik

img_4174

Der prøves briller med Frede og Kristian

1 kommentar

  • Thank you for every other great post. Where else may anyone get that type of info in such
    an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the look for such info.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med NorthSide-festivalen nærmer sig