Gosha Rubchinskiy var lidt for forudsigelig med sin SS18 kollektion - men trak den hjem med nyt Burberry collab

Dr. Martens og colette samarbejder igen

Dr. Martens har tidligere blandet blod med den eksklusive pariser-butik colette, hvor resultatet blev en polkaprikket version af den ikoniske 1461-version. Nu er de to parter igen teamet op om et skosamarbejde, der denne gang fejrer butikkens 20. års jubilæum.

Resultatet er igen 1461-silhuetten, men denne gang er det hvid læder, der udgør skoen overdel. Sålen er kobaltblå og sender stærke referencer til farven, man forbinder med colette-butikken, og som detaljen og prikken over i’et er den polkaprikkede colette-signatur også at spotte på skoens hæl.

dr-martens-colette-20th-anniversary-05-1200x800
Der hersker ingen tvivl om, at jeg er stor Dr. Martens fan. Særligt de ikoniske modeller kan de næste gøre hvad som helst ved i designprocessen, jeg vil stadig elske dem. Men når Dr. Martens og colette designer sko sammen, sker der et eller andet ekstra lækkert. Og det er denne udgivelse endnu et eksempel på. Godt nok har jeg det ikke helt ligeså vildt over den, som jeg havde med deres første desigsamarbejde, men jeg synes stadig, at de her er svedige.

Skoene dropper d. 21. juni i butikken i Paris og online. Sæt kryds i kalenderen.

 

dr-martens-colette-20th-anniversary-06-1200x800  dr-martens-colette-20th-anniversary-02-1200x800 dr-martens-colette-20th-anniversary-01-1200x800

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gosha Rubchinskiy var lidt for forudsigelig med sin SS18 kollektion - men trak den hjem med nyt Burberry collab