På Northside festival med Jack & Jones-slænget

Raf Simons første solbrilledesigns for Calvin Klein er pænt progressive

Okay, det er måske ikke alle, der deler samme passion for Raf Simons, som jeg gør. Men ærligt, igen har han begået et ganske vildt æstetisk stykke arbejde, som jeg simpelthen må tage hatten af for.

For imens vi venter på at designerens første Calvin Klein-kollektion (AW17) rammer handlen, har designeren løftet sløret for sine første solbrilledesigns. Og de er så progressive, at de balancerer på knivsæggen mellem DOPE og FOR MEGET. Jeg vælger dog helt klart at slå et slag for brillernes dope-faktor.

skaermbillede-2017-06-14-kl-16-33-44

Raf Simons’ designs byder på en modig, arkitektonisk silhuet med forskellige farvede glas, som skaber de frækkeste farvekombinationer. Og så er solbrillerne udstyret med Calvin Kleins adresse i New York på glassene: “CALVIN KLEIN 205W39NYC”. En vildt cool feature, der nemt kunne have mislykkes.

Alt i alt signalerer den første solbrillekollektion af Raf Simons for CK blot endnu en gang den revitalisering, som årets menswear – og womenswear designer har sat igang i det amerikanske modehus. Revitaliseringen er særligt til at få øje på, hvis man sammenligner solbrillerne med dem CK normalt har sendt på markedet.

Kollektionen  skulle eftersigende lande inden længe.
raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-09 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-08 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-07 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-06 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-05 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-04 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-03 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-02 raf-simons-calvin-klein-ss17-eyewear-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Northside festival med Jack & Jones-slænget