Raf Simons første solbrilledesigns for Calvin Klein er pænt progressive

Fra A til B med stil? Bolia.com lancerer den sejeste cykel

Det handler hovedsageligt om tøj på PREPPY BEAST, men i dag tager vi en smuttur ind i cykelland. Ja, godt nok er cyklen først og fremmest en transportmæssig nødvendighed for de fleste, men den er også en ekstremt undervurderet stilmæssig accessory, hvis du spørger mig. En stilet cykel er bare prikken over i’et, når man skal fra A til B. Det er ofte den, der afslører, hvor gennemført du egentlig er. Eller i hvert fald, hvor meget du går op i detaljen. Og Bolia.com har netop lanceret en af de sejeste cykler, jeg længe har set – i øvrigt Bolias første cykel nogensinde.

unnamed-4

Cyklen er designet af Tonny og Karl fra Glismand og Rüdiger og er blevet navngivet Amstel. Æstetikken hylder 60’ernes Tour de France-cykler, hvor stellene var lavet af stål og enkeltdelene var sammensat med flotte udskæringer. Dengang brugte man ægte læder til sadlerne og styrbånd. Ja, cyklerne var sgu bare lidt mere cool dengang. Og cool er altså netop hvad Bolias nye bud på en cykel er.

Cyklen koster 5999 kroner og kan købes her.

unnamed-28 unnamed-27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raf Simons første solbrilledesigns for Calvin Klein er pænt progressive