10 badesandaler, der gerne må bruges andre steder end til og fra poolen

Hamborg i dobbeltradet pyjamasskjorte

Tidligere på ugen var jeg en smuttur i Hamborg. Her fik jeg langt om længe taget min dobbeltradede Comme des Garcons Homme Plus pyjamas-inspirerede skjorte i brug, som jeg købte i Trés Bien for en måneds tid siden.

Sammen med den, rockede jeg en hvid t-shirt fra Asket, nogle af mine foretrukne jakkesætsbukser fra ASOS (Ja, i min optik laver ASOS nogle af de vildeste jakkesætsbukser til prisen), og ikke mindst den ikoniske Nike Cortez i OG-farven, der for alvor er blevet revitaliseret efter Bella Hadid på sejeste vis har ageret model for genudgivelsen af sneakeren i anledning af dens 45. års jubilæum.

Godt nok er CDG Homme Plus-skjorten ikke længere tilgængelig, så vidt jeg kan se, men jeg har fundet to lignende alternativer fra Our Legacy, der gør det mindst ligeså godt.

Skjorte: Comme des Garcons Homme Plus, lignende her el. her // Tee: Asket // Bukser: ASOS // Sko: Nike Cortez

img_4278

2 kommentarer

 • Pretty! This has been a really wonderful article.
  Thank you for supplying these details.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like the helpful information you supply for your articles.

  I will bookmark your weblog and check once more here frequently.
  I am quite sure I’ll be informed many new stuff
  proper right here! Good luck for the following!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 badesandaler, der gerne må bruges andre steder end til og fra poolen