Pradas SS18-kollektion er en stor tegneserie

NikeLab samarbejder med Pigalle om baskeballinspireret kollektion

Der er godt nyt til sneakerfanatikeren, basketballentusiasten, sportwearelskeren og ham, som bare gerne vil være velklædt selv på afslappede søndage, hvor også de bløde bomuldsklæder absolut skal være de helt rigtige. Som optakt til herremodeugen i Paris, der netop er blevet skudt igang, har NikeLab og Pigalle offentliggjort et collab. Og temaet…. ja, det omfavner naturligvis basketball-viben, der er en væsentlig del af Pigalles DNA.

Mere specifikt er kollektionen en hyldest til den gyldne basket-æra i 1990’erne, der ikke bare satte præg på sporten, men også på moden. Kollektionen inkluderer alt fra hoodies, headwear, tracksuits og flere tekniske elementer. Højdepunktet er i min optik dog kollektionens opdatering af Nike Shake NDestrukt-silhuetten fra 90’erne, der var ikonet Dennis Rodmans signatursko. Dennis Rodman, der jo dannede makkerpar med Michael Jordan i Bulls’ storhedstid.

Kollektionen forventes at lande hos Nikelab forhandlere fra 1 juli.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pradas SS18-kollektion er en stor tegneserie