Er Valentinos SS18-sneakers næste års svedigste?

Ace & Tate lancerer nye solbriller til både festival og natteliv

Det er kun et par uger siden, Ace & Tate slog dørene op til deres nye, fine butik i København. Og nu er de hollandske brillemagere klar med endnu en nyhed, der kommer med perfekt timing i forhold til festivalsæsonen.

Ace & Tate introducerer en opdateret version af Wright-modellen, der bevæger sig omkring den ikoniske Aviator-silhuet. Den opdaterede model kommer med tonet glas. Dermed er solbrillen ikke bare perfekt, når solen forhåbenligt brager igennem fra en skyfri himmel, når Tinderbox, Roskilde og alle de andre festivaler løber af stablen. Nej, det tonede glas, der synliggør øjnene bag glasset, betyder at brillen også brugbar og cool, når mørket er faldet på.

tinted-lenses-blackgold-final-lowres-2
I forbindelse med lanceringen, er Ace & Tate teamet op med influencers i Danmark, Sverige og Amsterdam for at skyde en cool omgang kampagnemateriale. Og cool er netop, hvad det er blevet. Kampagnen indkapsler på sejeste vis, hvordan solbrillen altså ikke bare er cool om dagen, men også til nattens fester… Men ja, det kræver naturligvis en portion vovemod at beholde brillen på, når man eksempelvis rammer natklubben.

De to nye colorways har netop ramt Ace & Tates webshop, ligesom de kan shoppes i butikken i Ny Østergade i København.
skaermbillede-2017-06-22-kl-13-03-27skaermbillede-2017-06-22-kl-13-03-06skaermbillede-2017-06-22-kl-13-04-02ace-_-tate-4-copy-kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Valentinos SS18-sneakers næste års svedigste?