Virgil Ablohs OFF WHITE genskaber igen Levi's ikoner

Er Valentinos SS18-sneakers næste års svedigste?

Paris Fashion Week løber disse dage af stablen i metropolen, og i går indtog Valentino catwalken med bravur. Det italienske modehus fremviste en kollektion, som fik nettet til at gløde af begejstring – i hvert fald på samtlige af mine sociale kanaler. Og selv, ramte jeg også næsten et ekstaseniveau. Hvorfor? Modehuset præsenterede måske næste års mest svedige sneakers..

skaermbillede-2017-06-22-kl-10-05-13

De fleste har nok bemærket, at modehusets hvide sneakers med det todelte design har trendet massivt igennem en del sæsoner, men dem Valentino introducerede igår var noget helt andet. Med et multifarvet og ekstremt detaljerigt udtryk vandt flere af kollektionens sneakers mit hjerte.

Hele kollektionen var i øvrigt COOL, hvor også de mange tasker trumfede igennem! Se kollektionen her hos VOGUE. Men ja, det var alligevel de respektive sneakers, der i sidste instans stjal rampelyset hos mig.

_arc0065_arc0096_arc0225_arc0044_lem0686 _lem0622 _lem0604 _arc0254  _arc0145

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virgil Ablohs OFF WHITE genskaber igen Levi's ikoner