NikeLab samarbejder med Pigalle om baskeballinspireret kollektion

Virgil Ablohs OFF WHITE genskaber igen Levi’s ikoner

Det var ikke bare Jonathan Anderson, der havde flyttet sin SS18-præsentation til Firenze under sidste uges Pitti Uomo. Også Virgil Abloh fremviste sin OFF WHITE-kollektion i det italienske modemekka. Du kan se den kollektion lige her. Men det var ikke bare designerens egen kollektion, som blev vist frem. Også det nu tilbagevendende collab med Levi’s blev præsenteret. Et collab, som jeg tidligere har været ret begejstret over.

off-white-levis-made-and-crafted-fw17-02

Dét drop er sat til at lande i starten af efteråret hos udvalgte forhandlere, og kollektionen består af 10 styles, der naturligvis inkluderer trucker jakken og jeans i forskellige formater. Alle styles er selvfølgelig udstyret med en række OFF-WHITE typiske signaturer som den color blocking, der præger den sort/orange jakke. Eller de mange lynlåsdetaljer og dekonstruerede effekter på jeans.

Sejt er det i hvert fald.

off-white-levis-made-and-crafted-fw17-06 off-white-levis-made-and-crafted-fw17-05 off-white-levis-made-and-crafted-fw17-04 off-white-levis-made-and-crafted-fw17-03  off-white-levis-made-and-crafted-fw17-01

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NikeLab samarbejder med Pigalle om baskeballinspireret kollektion