Tinderbox 2017: Mine 5 højdepunkter

Raf Simons fortolker på Eastpaks ikoniske tasker – lander i juli

Har du nogensinde drømt om en Raf Simons taske? Jeg har i hvert fald. Men med de priser den belgiske stjernedesigner plejer at lægge for dagen, har jeg også indset, at det nok forbliver ved en drøm med mindre der skal graves usædvanligt dybt i lommerne.

Men da Raf Simons viste sin AW17-kollektion i New York i vinter, var et collab med Eastpak endnu en gang med på catwalken. Det femte af slagsen mellem de to parter. Her tog Raf Simons igen nogle af Eastpaks mest ikoniske tasker og tilføjede sit unikke desingpræg til dem. Det resulterede i flere unikke designs, der altså nu er sat til at droppe meget snart.

De første ‘packshots’ (studieskud) af taskerne er netop landet, og med et lanceringsinterval, der hedder juli 2017, kan vi altså godt begynde at glæde os. Taskerne kommer eftersigende til at koste omkring 1695 kroner, hvilket bestemt ikke er tosset for en taske, som er drysset med belgisk designstjernestøv!

untitled

ek05d_82s ek04d_81s raf-simons0046_lighter raf-simons0044_lighter raf-simons0013_lighter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox 2017: Mine 5 højdepunkter