Raf Simons fortolker på Eastpaks ikoniske tasker - lander i juli

Louis Vuitton x Supreme offentliggør i denne uge, hvor kollektionen bliver sat til salg

Det føles som for evigt siden Kim Jones sendte Louis Vuitton x Supreme collab’et ned af catwalken under modeugen i Paris i vinter. Hovedsagligt fordi der har været så stor uvished om, hvordan og hvorledes lanceringen af designsamarbejdet kommer til at forløbe. Men nu er LV-holdet begyndt at røre på sig. Eftersigende skulle alle Pop Up-lokationerne for det astronomisk hypede collab blive offentliggjort denne uge. Sløret er allerede blevet løftet for første sted, her er lokationen dog Sydney, Australien. Så med mindre du befinder dig på den anden side af jordkloden, må du væbne dig med tålmodighed et par dage mere.

louis-vuitton-supreme-07

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg inderligt håber at LV også stabler en Pop Up-shop på benene i Kbh. For lige netop denne gang, kunne jeg sagtens finde på at tage del i den ualmindeligt lange kø, der utvivlsomt kommer til at opstå foran samtlige shops. Så vidt jeg kan snuse mig frem til, må det dog forblive uvist, hvorvidt der kommer til at kunne shoppes Supreme x Louis Vuitton på dansk grund. Så har du et lille hypebæst gemt i dig, må du krydse dine fingre.

Jeg har i øvrigt indsat mine to favoritter fra samarbejdet, som jeg så inderligt håber at få fat i – selv om det nok bliver komplet umuligt.

vuitton-m-clp-rf17-1080 vuitton-m-clp-rf17-0885

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raf Simons fortolker på Eastpaks ikoniske tasker - lander i juli