Pyjamas til hverdagsbrug. Kan man virkelig det?

Raf Simons og hypede cool kids har en finger med i spillet i The xx’s nye musikvideo

I går spillede The xx på Orange Scene ved Roskilde Festival. Det var en koncert, som jeg inderligt gerne ville have hørt. Sådan blev det ikke, men ikke desto mindre skulle det have været en fantastisk koncert, der er blevet skamrost af adskillige medier. Blandt andet har Soundvenue givet det britiske band hele 6 stjerner.untitledDet skal dog ikke handle om koncerten nu, men derimod The xx’s nyeste musikvideo, der har fået nettet til at gløde siden den blev sluppet løs igår. Musikvideoen til sangen ‘I Dare You’ er nemlig en visuel magtdemonstration som The xx har kreeret sammen med fotografen Alasdair McLellan og min favoritdesigner, Raf Simons! 

Og har man bare lidt kendskab til Raf Simons’ første udfoldelser og kreative vision som Kreativ Chef for Calvin Klein, kan referencerne til moden og brandet hurtigt spores. Videoen byder på en række items fra den fantastiske AW17-kollektion. Flere steder er der også underwear fra Calvin Kleins ikoniske linje med.

Men ikke nok med det. Skuespillerne i videoen er nogle af de mest hypede cool kids lige nu. Det tæller ‘Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown, som var frontfigur i Raf Simons første kampagne for Calvin Klein; ‘Calvin Klein By Apointment’-linjen.

Også Ashton Sanders, der tidligere på året vandt en Oscar for filmen ‘Moonligt’, spiller med i musikvideon. Sanders gav den i øvrigt op som model i Rafs første bud på en underwear-kampagne for Calvin Klein sammen med netop sine medsammensvorne fra ‘Moonlight’-filmen.

Og slutteligt er modellerne Lulu (der åbnede AW17-showet) og Ernesto Cervantes samt Paris Jackson (Michaels Jacksons datter) med i videoen. Sidstnævnte skulle i øvrigt netop have signet en stor deal med Calvin Klein.

Så ja, alt i alt en overdrevet SEJ video, der forener de bedste sider af moderne kultur. Og heldigvis akkompagneres det hele af en stærk The xx sang.

Lur mig om ikke det her bliver årets mest hypede musikvideo. Og ja, samtidig er det endnu en fantastisk måde Raf Simons cementerer sin kreative CK-vision på.

xx-alasdair-mclellan-05-620x499calvin-klein-the-xx-i-dare-you-video-launch_ph_alasdair-mclellan-04skaermbillede-2017-06-30-kl-15-37-44 calvin-klein-the-xx-i-dare-you-video-launch_ph_alasdair-mclellan-08 gallery-1498751529-calvin-klein-the-xx-i-dare-you-video-launch-emea-exclusive-ph-alasdair-m landscape-1498749837-calvin-klein-the-xx-i-dare-you-video-launch-ph-alasdair-mclellan-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyjamas til hverdagsbrug. Kan man virkelig det?