10 stilsikre Hawaii-skjorter på udsalg

Nu kan du også få COMME des GARCONS emojier på t-shirten

Enhver med hang til fashion havde det en lille smule vildt, da COMME des GARCONS mod slutningen af sidste år gjorde det muligt at downloade en række hjerteemojier til telefonen.

Og nu vil CDG tilsyneladende lukrere på den hype, som fulgte med lanceringen af de halvflabede emojiis. De virtuelle ikoner bliver nemlig vakt til live i ny t-shirt kollektion, der netop er landet hos Dover Street Market.

Desværre består udvalget af emojis ikke af mange forskellige (hvor fanden er hjerte emojien, der sipper en drink?). Men ikke desto mindre er de fire t-shirts ganske seje.

Og ja, selv om det ikoniske hjerte efterhånden er blevet mainstream, har jeg stadig masser af kærlighed tilovers for det og COMME des GARCONS PLAY-universet. .

Shop kollektionen her.

http-hypebeast-com-image-2017-07-comme-des-garcons-play-emoji-collection-1 http-hypebeast-com-image-2017-07-comme-des-garcons-play-emoji-collection-2 http-hypebeast-com-image-2017-07-comme-des-garcons-play-emoji-collection-3 http-hypebeast-com-image-2017-07-fcomme-des-garcons-play-emoji-collection-4

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 stilsikre Hawaii-skjorter på udsalg