Justin Bieber, 2 Chainz og Madonna elsker at flashe Supreme x Louis Vuitton

Stripes on stripes med Jack & Jones

Indlægget er sponsoreret af Jack & Jones

Det er igen blevet tid til månedens look fra Jack & Jones. Det danske brand, som jeg igennem snart et år har været ambassadør for. Og igen har jeg tilladt mig af ty til noget af dét, som jeg synes, Jack & Jones gør aller bedst; nemlig at lave jakkesæt. Med jakkesættene fra PREMIUM-linjen formår J&J at ramme en smal silhuet, der i hvert fald passer mig som fod i hose.img_4416

I denne omgang er jeg også gået sommerligt til værks. Jeg har nemligt valgt et suit i en mere lys blå nuance end jeg normalt ville gøre. Men shiiit, jeg synes det her er en perfekt sommerfrisk pendant til det essentielle navy suit, der ellers altid er min go-to farve.

Under jakkesættet har jeg forsøgt at lege på kryds og tværs med vertikale og horisontale striber, der naturligvis også alle har en blå nuance. Faktisk har jeg hentet inspiration i denne editorial. For ja, striber på kryds og tværs er en tendens, der har været at spore i tendensbilledet op til denne sommer.

img_4414

Og for at tilføje hele looket en afslappet og sommerlig vibe, der står i kontrast til det mere formelle jakkesæt, har jeg valgt en skjorte med kinakrave i hør.

I din lokale butik

Som noget nyt er månedens look også at finde i alle danske Jack & Jones butikker. Det vil sige, hvis du hopper forbi din lokale J&J-shop vil sættet her være highlightet på en mannequin med tilhørende kampagneskilt, hvorpå der står: “Blogger’s Choice by Alexander Gram”.

Så ja, du bør helt sikkert slå et smut forbi din lokale Jack & Jones-butik, hvis du er nede med sættet. Alternativt kan det også shoppes via nedenstående links:

Blazer til 999 kroner // Suit pants til 599 kroner // Skjorte til 399 kroner // T-shirt til 149 kroner

img_4409 img_4410img_4411img_4472

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Justin Bieber, 2 Chainz og Madonna elsker at flashe Supreme x Louis Vuitton