Wood Wood spreder igen romantiske vibes

Det Kongelige Teater i Chunky sneakers og Gant Rugger Suit

I går var jeg en tur i Det Kongelige Teater. Her greb jeg anledningen og fandt et af mine favoritsuits gennem tiderne, Hopsack fra Gant Rugger, frem fra garderoben. Under sættet en ‘Romantic’ tee fra Wood Wood. Apropos ‘Romantic’, har du set det nye drop? På fødderne gav jeg debut til mit seneste sneakerkøb; et par chunky, løbeinspirerede sneakers fra svenske Eytys. Jeg er så nede med dem, så mere om dem på sitet i løbet af weekenden.

Solbriller: Mykita // Suit: Gant Rugger // Sneakers: Eytys // Tee: Wood Wood

img_4558

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood spreder igen romantiske vibes