12 sommerfriske items fra MR PORTERs store udsalg

Mine nye favoritsneakers: Eytys Jet

Jeg har længe haft dem i kikkerten. ‘Jet’-modellen fra det svenske brand Eytys, der seriøst har formået at sætte sit præg på sneakerbilledet de seneste par år. Forleden fik jeg så langt om længe klikket et par hjem, og allerede nu kandiderer modellen til at være iblandt mine absolutte favoritter.

Det hele hænger naturligvis sammen med at den chunky, overdimensionerede silhuet for alvor har gjort sig bemærket i modebilledet de seneste sæsoner. Raf Simons har udforsket den. Det samme har Balenciaga og senest Gucci. Og Eytys har også været med et par sæsoner efterhånden.

Og som en ekstra herlig ting, kører Eytys netop nu sale, og det var faktisk her jeg fandt denne model. 50 %, så sneakeren ryger faktisk under 1000 kroner. Ikke dumt. Jeg er særligt vild med teksturen i den blå læder, og naturligvis er den vanvittige sål også helt uimodståelig.

Køb den her eller tjek de andre ‘Jet’-styles ud her.

img_4560

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 sommerfriske items fra MR PORTERs store udsalg