Mine nye favoritsneakers: Eytys Jet

Street Style til Rezet Stores åbning i Odense

I weekenden åbnede Rezet Store op for sin butik i Odense. Det er svært ikke at være begejstret for det, når man som fynbo har det vildt over sneakers. Jeg var med til åbningen, hvor Victor Jones traditionen tro var på pletten og skød street style til Soundvenue. Og jeg havde fundet min Thom Browne blazer frem til anledningen. Det uden sammenligning vildeste piece i min garderobe bestående af utallige stykker seersucker firkanter, der er syet sammen til det perfekte patchwork. 

Solbriller: Sun Buddies // Blazer: Thom Browne // Jeans: Levi’s // Sneakers: Eytys // Tee: Asket 

img_4564

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye favoritsneakers: Eytys Jet