Street Style til Rezet Stores åbning i Odense

SCARLET PLEASURE DESIGNER T-SHIRT MED SELECTED FORUD FOR GRØN KONCERT

Når Grøn Koncert endnu engang ruller sig ud i det danske sommerlandskab, vil det også være interessant fra et modeperspektiv.
Scarlet Pleasure har nemlig fortolket på Muskelsvindfondens mangeårige vision om at skabe plads til forskelle. I samarbejde med SELECTED har popgruppen begået en limited edition T-shirt, der skal anses som en hyldest til mangfoldigheden.

Og t-shirten er cool med det enkle og minimalistiske design. For Scarlett Pleasure har det handlet om at integrere en stilhed ind i konceptet, så det ikke stjæler fokusset fra det egentlige: At hjælpe med at skabe mere mangfoldighed. Gruppen har valgt at bruge LGBT- flaget som logo på T-shirten, og dermed repræsenterer den kampen om at lave plads til forskelle i samfundet.

2017-05-22_scarletpleasure2015

»Vi har brugt farverne i LGBT- flaget, fordi det er et meget varmt emne. Der bliver gjort en masse uretfærdige ting mod mennesker, som har en anden seksuel orientering eller ser ud på en anden måde, fordi vi opfinder nogle problemer, der ikke er der. Vi ser ud på forskellige måder og har forskellige orienteringer, men vi er alle sammen mennesker, når alt kommer til alt. Og det symboliserer det her flag bedre end noget andet. I alle regnbuens farver. Fonten er i øvrigt inspireret af motorsport« fortæller forsanger Emil Goll.

Pengene fra salget af T-shirten går til et velgørende formål. Et projekt, der gør en forskel og skaber en større rummelighed i samfundet. Som ambassadører for Plads til Forskelle vil Scarlet Pleasure, SELECTED FEMME/HOMME og Muskelsvindfonden sammen indstille en række mulige projekter, som Grøn Koncerts følgere efterfølgende kan stemme på. Det vindende projekt offentliggøres til efteråret.

T-shirten kan købes her.

16061808_brightwhite_006_productlarge16061808_brightwhite_001_productlarge

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street Style til Rezet Stores åbning i Odense