Thom Browne åbner unik butik i London - lad dig bare inspirere til hjemmet

H&M har afsløret det næste store designsamarbejde – og det er lidt overraskende

Til efteråret får vi igen et designsamarbejde mellem H&M og et luksusbrand. Denne gang bliver det med London-baserede ERDEM, men modsat tidligere års samarbejder med Kenzo, Alexander Wang og Balmain, virker samarbejdspartneren måske lidt ukendt for de fleste mænd.

skaermbillede-2017-07-13-kl-18-07-31Samarbejdet bliver nemlig den første herrekollektion nogensinde for designeren, Erdem.

»Jeg er stolt over samarbejdet med H&M, og muligheden for at udforske mit arbejde på en helt ny skala, bl.a. med en herrekollektion, hvilket jeg ikke tidligere har prøvet«, fortæller Erdem i en pressemeddelelse.

Men selv om hypebarometret måske ikke er strøget til tops allerede hos dig, kan vi altså umiddelbart forvente nogle ret seje ting! I den første kampagnefilm, der i øvrigt er instrueret af Baz Lurhmann, får vi nogle svedige silke pyjamassæt at se. Men også et suit og en frakke.

Jeg må dog indrømme, at samarbejdet er lidt overraskende for mig. Jeg glæder mig derfor til at se, hvordan hypen omkring det kommer til at blive.

Kollektionen lander hos udvalgte H&M-butikker d. 2 november 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thom Browne åbner unik butik i London - lad dig bare inspirere til hjemmet