SCARLET PLEASURE DESIGNER T-SHIRT MED SELECTED FORUD FOR GRØN KONCERT

Thom Browne åbner unik butik i London – lad dig bare inspirere til hjemmet

Thom Browne har længe figureret som én af mine favoritdesigner. Naturligvis er det først og fremmest tøjet 0g designerens årelange udfordring af silhuetterne i herregarderoben, der tiltaler mig.

Men en anden ting, der har tryllebundet mig igennem mange år, er hele det visuelle univers, som New York-designeren har stablet på benene. Hvad end man besøger hans egne butikker eller bare små afdelinger i for eksempel Selfridges og Dover Street Market i London, er universet udført til punkt og prikke. Det er unik og enormt inspirerende.

http-hypebeast-com-image-2017-07-thom-browne-first-london-store-1

Nu åbner designeren så op for en flagskibsbutik i London, der endnu en gang tager pusten fra mig. Rent interiør og udtryksmæssigt er butikken fuldstændig unik. Ja, nu kan jeg næsten ikke vente, til jeg igen skal besøge London.

Butikken er Thom Brownes 2. butik i Europa, og den er lavet sammen med arkitekten Flavio Albanese.
I bedste Thom Browne stil, er indretningsstilen naturligvis en blanding af kontorvibes fra 50’erne og 60’erne, masser af marmor, og iøjnefaldende persienner. Måske balancerer det også på vippen til det kliniske, men altså uden nogensinde at blive upersonlig.

http-hypebeast-com-image-2017-07-thom-browne-first-london-store-3

Men ja, det er nok de færreste, der har planer om at investere en halv til hel månedsløn i et Thom Browne piece. Men om ikke andet, så er butikken utvivlsomt et besøg værd. Betragt det som en form for museum. Og måske du endda kan finde inspiration til hjemmet.

Til dem, der planlægger et London-besøg i den nærmeste fremtid, kan du finde butikken her:

3 Albemarle St.
Mayfair, London W1S
United Kingdom

http-hypebeast-com-image-2017-07-thom-browne-first-london-store-4  http-hypebeast-com-image-2017-07-thom-browne-first-london-store-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCARLET PLEASURE DESIGNER T-SHIRT MED SELECTED FORUD FOR GRØN KONCERT