6 af mine sommerfavoritter lige nu

Jeg er glad for sneakers med ‘gumsoles’ – 4 stærke par fra garderoben

For mig bliver sneakergamet ikke mere ikonisk end når man trækker i en sneaker med en ‘gumsole’. Særligt den klassiske ‘German Army Trainer’ har jeg et kært forhold til. Sneakeren har rødder tilbage til 1936, hvor den senere adidas-founder første gang lancerede det, der i dag er blevet en kultsneaker.

Siden da har blandt andet Maison Margiela fortolket på den og givet silhuetten en plads i luksussneaker-kategorien. Og for nylig har adidas Orginals så selv relanceret den under navnet ‘BW Army’ (back to the roots).

img_4572
Og ja, min sneakergarderobe bærer efterhånden et massivt præg af, at jeg er vild med silhuetten. Her er både at finde et par fra Margiela, den nye version af ‘BW Army’ fra adidas, et par vintage fra 1970 fra BW sport, og sidst men ikke mindst et par adidas Originals Samba, der langt hen ad vejen har samme, fine retroudtryk over sig.

adidas Originals BW Army køb her

img_4566


adidas Orignals Samba – Køb her
img_4458


Maison Margiela ReplicaKøb her img_4567


BW Sport Vintage 70sKøb her

img_4568

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 af mine sommerfavoritter lige nu