Jeg er glad for sneakers med 'gumsoles' - 4 stærke par fra garderoben

De bedste looks fra herremodeugerne

I disse sommerlige uger sidder jeg med ansvaret for moden hos Soundvenue. Det betyder, at jeg dagligt smider nyheder ud på sitet, men også laver guides til modefeltet. Og senest har jeg publiceret en guide til de bedste looks fra årets herremodeuger.

Det store modecirkus har nemlig besøgt London, Firenze, Milano, Paris og New York igennem den seneste måned. Jeg har samlet op på de bedste looks, der i min optik kommer fra Louis Vuitton, Prada, Raf Simons, KTZ og Valentino. Afsættet er forholdsvis street, men super dope og samtidig anvendeligt for de fleste.

Læs med her.

img_4601

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er glad for sneakers med 'gumsoles' - 4 stærke par fra garderoben