6 tracks, der kører på repeat på min spilleliste lige nu

MINE 5 FAVORITTER FRA J.W.ANDERSON x UNIQLO

OPDATERET: Kollektionen er netop sat til salg og kan købes her

I foråret kunne Uniqlo og J.W.Anderson annoncere, at et samarbejde var på vej. Sammen slår de to parter dermed endnu en gang et slag for den kombination af luksus – og high street-mode, der efterhånden er blevet en ret stor tendens i modebilledet. Senest har H&M annonceret samarbejdet med ERDEM.

http-hypebeast-com-image-2017-07-jw-anderson-x-uniqlo-01

Igår fik vi så for første gang lov til at få et kig på den længe ventede kollektion, da den blev præsenteret på Tate Modern i London. Og ja, den bød langt hen ad vejen på alt, hvad man kunne håbe på. Igennem en lang periode har JWA’s herreunivers været præget af græsesøgende æstetiske eksperimenter, og man kunne måske have frygtet, at samarbejdet mellem JWA og Uniqlo også ville være for vildt rent æstetisk. Men med sin seneste SS18-kollektion viste designeren, at hele æstetikken er på vej mod en mere anvendlige retning, hvilket han også har taget med i JWA x Uniqlo-samarbejdet.

Anvendligt er nemlig nøgleordet for den irsk/japanske alliance, der trækker inspiration fra designerens britiske rødder med masser af strik, skotsktern, jeans, quiltede tasker og stribevis af fine skjorter.

Du kan læse mere om samarbejdet her.

Helt overordnet er jeg vild med kollektionen – hvis man lige ser bort fra de lidt for kedelige quiltede jakker og strik. Særligt fem elementer stod dog ud. Dem kan du se nedenfor i rangeret ordning, ligesom du kan se hele kollektionen her. Og ja, så har jeg generelt bare optur over de vanvittige priser, som kollektionen vil blive solgt for. Gør dig klar til at sidde i kø – online – den 21. september.

5. Skjorten til ca. 200 kroner
item_63_403214


4. Striktrøjen til ca. 200 kroner
item_03_403274


3. Skjorten til ca. 200 kroner
item_62_403214


2. Rygsækken til ca. 250 kroneritem_09_403258


1. Trenchcoaten til ca. 1000 kroner
item_33_403201

 

1 kommentar

  • you’re in point of fact a excellent webmaster. The web site
    loading pace is amazing. It kind of feels that
    you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents
    are masterpiece. you have done a magnificent process in this topic!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 tracks, der kører på repeat på min spilleliste lige nu