Fuld fart og farver på ringene

H2O fortsætter revitaliseringen – klar med ny kollektion i 90’ernes ånd

Den danske sports-og modeklenodie, H2O, skabte furore – på den positive facon vel at mærke – da mærket i slutningen af 2015 gjorde et comeback af kaliber tilbage til den danske modescene.  Men som det er med den slags bombastiske combacks, havde nogle måske derfor også forestillet sig, at comebacket ville blive en kortfattet retrorejse tilbage til 90’erne.

H2O-teamet har bevist det stikmodsatte med vedholdenhed og kontinuitet.

stefan_wessel_h2o_v8

H2O er kommet for at blive, og det bærer mærkets revitalisering i den grad præg af. Siden slutningen af 2015 har H2O sendt kontinuerlige drops af kollektioner på gaden, der med et moderne æstetisk touch har formået at forene noget nyt med den DNA, som så mange danskere havde kær tilbage i 80’erne og 90’erne.

Netop derfor har unge såvel som ældre igen kastet kærligheden efter mærket, der i 80’erne og 90’erne var større end eksempelvis Nike og adidas på det danske marked. Vildt, ik?

stefan_wessel_h2o_v3

Anyways, nu er H2O klar med mærkets efterårskollektion, der igen slår et slag for rødderne. Og er man bare lidt nostalgisk eller en sucker for retroæstetikkens triumftog i modebilledet, vil man utvivlsomt også glæde sig over det nye drop.

Det oser nemlig at autencitet og originalitet, når farvede t-shirts og crewnecks med H2O-broderier styles med stonewashed jeans og turtlenecks.

Du har med den nye kollektion altså rig mulighed for at omfavne et look, der boltrer sig lidt i samme boldgade som vi eksempelvis har set, da Gosha Rubchinskiy genoplivede brands som Sergio Tacchini, Fila og Kappa sidste sommer i Firenze. Eller som når Vetements hiver fat i retroklassikere og fortolker det påny.

Kollektionen er landet hos S.T.VALENTIN og H2O.

stefan_wessel_h2o_v5 stefan_wessel_h2o_v6 stefan_wessel_h2o_v9 stefan_wessel_h2o_v12-kopi

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld fart og farver på ringene