Den første kampagne til Calvin Klein 205W39NYC er landet - og den lever SÅ meget op til mine forventninger

I pyjamasskjorten til hverdag

»Tanken har sikkert strejfet dig. Er pyjamasen ikke længere kun forbeholdt de dovne søndage på langs hjemme i matriklen? Svaret er nej! Pyjamassen er efterhånden mindst ligeså aktuel i en hverdagskontekst«.

Sådan indledte jeg for nyligt en artikel om pyjamassen, da jeg publicerede en vildt inspirerede modeserie, som jeg faldt over hos det svenske magasin, King Magazine. Den bør du i øvrigt tjekken ud her.

Nu er jeg imidlertid så også selv hoppet med på tendensen med en everyday PJ, som i sommermånederne er det perfekte alternativ til den regulære skjorte eller en blazer. Godt nok har jeg ikke vovet mig ud i det fulde sæt endnu – måske det kommer -, men overdelen alene kan også gøre det sammen med et par jakkesætsbukser med presfolder.

Reklamelinks – Skjorte: Ambassador 1867 // Briller: VIU Eyewear // T-Shirt: ASKET

img_4666

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første kampagne til Calvin Klein 205W39NYC er landet - og den lever SÅ meget op til mine forventninger