Nu laver Tyler, the Creator endnu et collab med Converse

AN IVY STÅR SKARPERE END NOGENSINDE FØR I DET NYE EUROMAN

Det bringer altid en vis stolthed frem, når Nikolajs og mit AN IVY-projekt bliver repræsenteret i Euroman-magasinet. Denne måned er vi med igen, og jeg tør godt vove den påstand, at det er i et skarpere format end nogensinde før. Temaet er militært. Slipset er The Ambitious. Og ja, symbiosen af de to aspekter er OVER THE TOP svedig.

Styligen er i øvrigt lavet af Frederik Lentz og det orginale billede i magasinet er skudt af Rasmus Weng. Faktisk er vi repræsenteret flere steder i magasinet. Så drop forbi din lokale magasinpusher og shop det.

img_4677

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu laver Tyler, the Creator endnu et collab med Converse