AN IVY STÅR SKARPERE END NOGENSINDE FØR I DET NYE EUROMAN

Gråt sommerlook til grå sommerdage

Det er ikke blevet til meget sommer endnu, og det smitter af på garderoben. Jeg havde ellers svoret, at denne sommer skulle stå i hawaii-skjorternes tegn, nu hvor de trender så massiv. Og ja, generelt bare lysere elementer. Sådan er det imidlertid ikke blevet. Mine farverkombinationer sværger til de grå og sorte toner, og kun de essentielle solbriller antyder en snært af sommer.

img_4778Anyways, den grå/sorte og monokrone kombination kan også noget. Og jeg har faktisk gjort en del køb i netop de farver på det seneste. Forleden lavede jeg året cop, da jeg shoppede et par tone-i-tone Common Projects sneakers hos Dr. Adams i min hjemby Odense. Det er også blevet til et par Prada solbriller, som jeg blev inspireret til at få fingrene i, da jeg så en editorial-video lavet i samarbejde mellem High Snobiety og Prada, hvor @alkarus (designer hos Drole De Monsieur) rocker solbrillerne på cooleste vis. Den video bør du i øvrigt tjekke ud. Jeg smider også videoen på bloggen i løbet af weekenden.

Denimjakken er fra Acne Studios og kan faktisk shoppes til en god pris hos Støy lige nu. T-shirten er som altid fra svenske Asket og med en god hopsack-buks fra Gant Rugger går man heller aldrig galt i byen.

Reklamelinks – Denimjakke: Acne Studios hos Stoy // Solbriller: Prada  hos Smart Buy Glasses // Tee: Asket hos Asket // Bukser: Gant Rugger hos Gant // Sko: Common Projects hos Stoy

img_4751 img_4641img_4741

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN IVY STÅR SKARPERE END NOGENSINDE FØR I DET NYE EUROMAN