@Alkarus for Prada: Derfor er afslappethed nøglen i hans garderobe

MED BJØRKKEL OM ARMEN

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BJØRKKEL 

Armbåndet har måske ikke altid været den mest velansete accessory i herregarderoben. Det er vel ingen overdrivelse, er det vel? Meeeeen….Sådan er det heldigvis ikke længere.

Takket være en pallet af stilede mænd på Firenzes gader under det halvårlige modemekka Pitti Uomo – TJEK LIGE DET HER UD – har inspirationen til at bære armbånd på cool og stilfuld facon været allestedsnærværende på de inspirerende dele af nettet og sociale medier de seneste par år. Armbåndet – hvad end der er tale er læder, perler eller noget helt tredje – er blevet en ting, der gerne må fylde og larme lidt. Også gerne som et ekstra touch omkring håndleddet, hvor du også bærer dit ur.

img_5913

Den intro leder mig frem til at introducere et stadig ungt, dansk brand. Bjørkkel hedder det. Gutterne bag mærket er på en mission. For imens der findes utallige muligheder for at tilbehørsekviperre sig, når man er kvinde, bliver det straks sværere som mand. Det vil Bjørkkel imidlertid være med til at ændre på. Med inspiration fra det martime univers, som du måske også kender fra seje mærker som Miansai og andre armbåndsmagere, er der leget med referencerne til selvsamme kilde, imens alt er håndlavet i Danmark.

img_5888

Og ja, i samarbejde med Bjørkkel har jeg stylet ét af mærkets armbånd – No. 2 – som med sit alsidige og tidløse look kan bruges i enhver stylingkontekst. Blandt andet sammen med en seersucker skjorte og jakkesætsbukser. Eller bare en “basic” stribet tee.

Vind et armbånd

I forlængelse af introduktionen til Bjørkkel, har jeg minsandten også fået lov at udlodde et armbånd, som du kan vælge frit fra hylderne på mærkets webshop. For at deltage i konkurrencen skal du:

– Klikke forbi Bjørkkel
– Find det armbånd, som du bedst kan lide
– Indsæt link til armbåndet i kommentarfeltet nedenfor.

Jeg trækker lod d. 5 august, men indtil da kan du også shoppe hele kollektionen fra Bjørkkel her.

img_5892

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

@Alkarus for Prada: Derfor er afslappethed nøglen i hans garderobe