I-D GÅR BAGOM GOSHA RUBCHINSKIY OG DEN POST SOVJETISKE MODEBØLGE MED NY KORTFILM

Andre 3000 er helt kanon i front for Tretorn

Det her er sejt. Du husker vel Andre 3000? Den sejeste og gladeste makker fra Outkast. Han er teamet op med svenske Tretorn, hvor han i første omgang agerer kampagnemodel for mærkets efterårskollektion.

Men faktisk er der langt mere i samarbejdet end bare en enkeltstående kampagne, hvor Andre 3000 i øvrigt er helt kanon. Tilbage i februar blev han nemlig præsenteret som mærkets nye kreative direktør. Det skal utvivlsomt nok sparke gang i det ikoniske svenske mærke, der særligt er kendt for Nylite-sneakeren, der i år har 50 års jubilæum.

I starten af 2018 lander de første pieces fra Tretorn, hvor Andre 3000 er kreativ medafsender, men indtil da, kan du altså nyde billederne af en glad rapper, der både rocker sneakers og regnjakker fra det svenske brand.

Tjek også den her ud: Mine 5 favoritter fra J.W.Anderson og Uniqlo

tretorns-fall-2017-campaign-07 tretorns-fall-2017-campaign-04 tretorns-fall-2017-campaign-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I-D GÅR BAGOM GOSHA RUBCHINSKIY OG DEN POST SOVJETISKE MODEBØLGE MED NY KORTFILM