Se de første billeder af ARKET - H&M's nye satsning

Fik du heller ikke fat i Supreme x Louis Vuitton? – Nu kommer du til at ærgre dig endnu mere

Ja, overskriften siger vist alt. Hvis du, som alle os andre, cravede efter et stykke af samarbejdet mellem Louis Vuitton x Supreme, men ikke fik fat i det, kommer du utvivlsomt til at ærgre dig endnu mere nu, når du ser det her.

Hvorfor? Fordi japanske ‘PopEye’ netop har publiceret en editorial med fokus på designsamarbejdet. Og….. undskyld mit sprog ….. damn, det ser skarpt ud. Bedøm selv.

http-hypebeast-com-image-2017-08-popeye-magazine-august-2017-supreme-louis-vuitton-new-classic-editorial-1

I min drømmeverden skal jeg stadig nå at eje den røde skuldertaske, men jeg nægter at betale de svimlende summer som resellerne kræver. Til gengæld kan jeg melde om, at den hvid/røde-sneaker fra designsamarbejdet faktisk er at finde i Louis Vuitton i Kbh lige nu sammen med enkelte andre ting.

Tjek også den her ud: Rygterne blev bekræftet: Supreme og Louis Vuitton laver collab i imponerende AW17-kollektion

http-hypebeast-com-image-2017-08-popeye-magazine-august-2017-supreme-louis-vuitton-new-classic-editorial-4 http-hypebeast-com-image-2017-08-popeye-magazine-august-2017-supreme-louis-vuitton-new-classic-editorial-3 http-hypebeast-com-image-2017-08-popeye-magazine-august-2017-supreme-louis-vuitton-new-classic-editorial-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se de første billeder af ARKET - H&M's nye satsning